Γυάλινα προστατευτικά: Ασφάλεια μπαλκονιών για παιδιά

Γυαλινα προστατευτικά

Γυάλινα προστατευτικά: Ασφάλεια μπαλκονιών για παιδιά

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στις πόλεις, περνώντας πολλές ώρες στο μπαλκόνι, υπάρχει έντονη η ανησυχία για την ασφάλεια τους.

Χρειάζεται να κάνετε και εσείς τα μπαλκόνια σας ή τις εσωτερικές σας σκάλες ασφαλής χωρίς να χαλάσετε την αισθητική του σπιτιού σας με το πλαστικό πράσινο πλέγμα;

Υπάρχει η λύση που θα ομορφύνει το μπαλκόνι σας και συγχρόνως θα το καταστήσει ασφαλές για τα παιδιά αλλά και τα κατοικίδια σας: Το γυαλί!

Τα γυάλινα προστατευτικά είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι αόρατα και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη θέα!

Το ειδικό γυαλί που χρησιμοποιείτε στην περίφραξη μπαλκονιού είναι ένα ευέλικτο υλικό που κόβεται στα μέτρα σας και σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από εκατοντάδες χρώματα και τεχνοτροπίες. Εκτός από διάφανο μπορείτε να επιλέξετε αδιαφανές ή χρωματιστό, που θα προσδώσει μια πιο παιχνιδιάρικη ή pop νότα στο χώρο σας.

Το γυάλινο κιγκλίδωμα είναι απόλυτα ασφαλές αφού πρόκειται για ένα χοντρό κρύσταλλο ασφαλείας το οποίο δεν θρυμματίζεται ακόμα και στην περίπτωση που ραγίσει. Η γυάλινη περίφραξη όμως έχει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα.

Δεν χρειάζεται συντήρηση: Σε αντίθεση με άλλα υλικά που χρειάζονται τακτική φροντίδα και συντήρηση, τα γυάλινα κιγκλιδώματα/προστατευτικά δεν χρειάζονται καμιά εργασία για να διατηρούν την ομορφιά και την αντοχή τους. Αυτό είναι ένα σημαντικό όφελος διότι οι εξωτερικοί χώροι εκτίθενται συνεχώς στον ήλιο, τον άνεμο και το νερό. Τα γυάλινα προστατευτικά καθαρίζονται όπως όλα τα τζάμια.

Ακόμα και οι στύλοι αλουμινίου που στηρίζουν τη γυάλινη περίφραξη έχουν υποβληθεί σε ειδική κατεργασία και δεν διαβρώνονται όταν εκτίθενται στο νερό γιαυτό και είναι επίσης ιδανικά για την περίφραξη της πισίνας σας.

Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη και γρήγορη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε την κατασκευή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Γυάλινο προστατευτικό
Γυάλινο προστατευτικό μπαλκονιού
Γυάλινο μπαλκονι