Γυάλινες Ντουζιέρες

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

Αναβαθμίστε το μπάνιο σας εύκολα και οικονομικα τοποθετώντας γυάλινο προστατευτικό στη μπανιέρα ή στην ντουζιέρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε γυάλινες ντουζιέρες μέσα από πολλά σχέδια αμμοβολής, να τοποθετήσετε χρωματιστό γυαλί,  βιτρό ή απλό διάφανο γυαλί. Υπάρχει και η δυνατότητα επεξεργασίας του τζαμιού για να μην μαζεύει άλατα και να καθαρίζεται πολύ εύκολα με ένα απλό πέρασμα του σφουγγαριού.

Οι πόρτες της ντουζιέρας μπορούν να γίνουν ανοιγόμενες ή συρόμενες ανάλογα με το τι εξυπηρετεί το χώρο σας. Στις κατασκευές μας τοποθετούνται εάν χρειαστεί και εξαρτήματα από inox και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων από πόμολα και μεντεσέδες.

Οι γυάλινες ντουζιέρες είναι η τελευταία τάση στην διακόσμηση μπάνιου κυρίως γιατί κάνουν το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο σε σχέση με τις κλασικές κουρτίνες ή τοιχο-χωρίσματα.

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΚΟΣΤΟΣ

Οι τιμές ξεκινούν από 180 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για την ντουζιέρα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΥ;

Ναι, κατόπιν ραντεβού κατασκευάζουμε το κάθε γυάλινο προστατευτικό μπανιέρας ανάλογα με τις διαστάσεις της.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Εκτός από την στεγανότητα, καθαριότητα και αισθητική οι γυάλινες ντουζιερες κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΓΥΑΛΙΝΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΑ;

Ναι, υπάρχει δυνατότητα να τοποθετήσουμε γυάλινη ντουζιέρα σε κάθε μπανιέρα αν πρώτα επισκεφθούμε το μπάνιο σας για την ανάλογη μελέτη.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ