Τζάμια Κρύσταλλα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΑΜΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα τζαμιών με σχέδιο που χρησιμοποιούνται κυρίως ως διακοσμητικά σε μεσόπορτες και διαχωριστικά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει όμως η δυνατότητα χρήσης τους για πολλές εφαρμογές. Έχουν πάχος 4mm-6mm. Διατηρούμε stock με παλιά σχέδια που έχουν καταργηθεί.

Τα τζάμια με σύρμα τα συναντάμε κυρίως σε αποθήκες και υπόγεια ως ασφαλείας, λόγω της μεγάλης αντοχής τους και ανθεκτικότητας σε φθορές. Πλέον χρησιμοποιούνται σαν διακοσμητικά σε πόρτες κουζίνας, ντουλάπια καθώς και σε χωρίσματα.

Τα ηχομονωτικά είναι εξειδικευμένα τζάμια με μεμβράνες που εμποδίζουν τον εξωτερικό θόρυβο της πόλης. Είναι ιδανικά για σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους στο Κέντρο ή σε κεντρικούς δρόμους με φασαρία. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε στα υπάρχοντα κουφώματά σας χωρίς μεγάλο κόστος.

Εξοικονομήστε χρήματα εγκαθιστώντας ενεργειακά τζάμια στο σπίτι σας και μειώστε τον ενεργειακό λογαριασμό σας στο μισό. Διατηρούν τη ζέστη το χειμώνα και το κρύο το καλοκαίρι περιορίζοντας στο ελάχιστο την απώλεια θερμότητας μέσα από τα κουφώματα.

Τα τζάμια αυτά είναι ιδανικά για παράθυρα, τραπέζια, ντουζιέρες και ότι χρήζει ασφάλειας. Τα τζάμια ασφαλείας ή securit εάν σπάσουν θρυμματίζονται σε ακίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα κομμάτια και δεν υπάρχει φόβος τραυματισμού. Τα προτείνουμε ειδικότερα εάν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι.

Τα αλεξίσφαιρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε κυβερνητικά κτήρια, πρεσβείες, αεροδρόμια και χώρους υψίστης ασφαλείας. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και σε κανονικά κτήρια ή μπαλκόνια για μεγαλύτερη ασφάλεια ενάντια σε σπασίματα ή κακόβουλες ενέργειες.

Τα συγκεκριμένα τζάμια χρησιμοποιούνται σε χώρους μαζικής εστίασης και σχολεία ή φροντιστήρια σαν μέτρο πυροπροστασίας. Αντέχουν σε μεγάλες θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να σπάσουν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακή χρήση αντικαθιστώντας τζαμάκια από φούρνους και πλάτες κουζίνας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε γκάζι.

Τοποθετούνται σε εισόδους σπιτιών, πολυκατοικιών και εταιριών για προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ

TRIPLEX – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

 

Securit-  Κρύσταλλο ασφαλείας (ψημένο). Σε περίπτωση θραύσης, τα θραύσματα παραμένουν κολλημένα στην μεμβράνη  PVB που διαθέτει το κρύσταλλο ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα τραυματισμού.

ΔΙΑΜΑΝΤΕ- ΤΖΑΜΙΑ ΣΑΓΡΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗ

 

Αμμοβολές / Φθορίου: αφού επιλέξετε το σχέδιο που επιθυμείτε το τζάμι υπόκεινται σε επεξεργασία αμμοβολής για να μετατραπεί σε αδιαφανές είτε ολόκληρο είτε τμηματικά. Συνήθως χρησιμοποιείται σε ντουζιέρες.

ΦΙΜΕ – ΜΠΡΟΝΖΕ

 

Τζάμια σε σκούρες αποχρώσεις, μαύρα ή φιμέ. Οι αποχρώσεις αυτές είναι διαθέσιμες  και σε καθρέφτες για διακοσμητικούς λόγους.

ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ

 

Ειδικό τζάμι για κορνίζες 2mm ή 3mm. Διατίθεται σε γυαλιστερό και ματ.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

[image_with_text image=”86″]Γυάλινο στέγαστρο. Ιδανικό για προστασία από βροχή στις εισόδους κτιρίων[/image_with_text]
[image_with_text image=”105″]Τζάμια πόρτας με σύρμα. Ιδανικά για πόρτες λόγω μεγαλύτερης αντοχής.[/image_with_text]
[image_with_text image=”482″]Γυάλινο κάγκελο σε εσωτερική σκάλα.[/image_with_text]
[image_with_text image=”268″]Πυράντοχες πόρτες. Ιδανικές για σχολεία, φροντιστήρια αλλά και επαγγελματικούς χώρους.[/image_with_text]
[image_with_text image=”264″]Διακοσμητικό τζάμι σκάλας για προστασία και μοντέρνα διακόσμηση[/image_with_text]
[image_with_text image=”366″]Τζάμι με σχέδιο. Κατεργασία υδροκοπής για την εμφάνιση του σχεδίου της υδρογείου στο γυαλί.[/image_with_text]
[image_with_text image=”392″]Γυάλινο κάγκελο σκάλας[/image_with_text]
[image_with_text image=”107″]Τζάμι με σχέδιο. Διακοσμήστε με σχέδιο της αρεσκείας σας.[/image_with_text]