Χρωματιστα Τζαμια

Το χρωματιστό γυαλί είναι μία εντυπωσιακή εναλλακτική του απλού διάφανου τζαμιού οπουδήποτε και εάν τοποθετηθεί. Χρωματιστά τζάμια μπορούν να μπουν σε πλάτες κουζίνας, ντουζιέρες, χωρίσματα, νιπτήρες, πορτάκια επίπλων, σε τραπέζια και γραφεία. Το χρώμα εναρμονίζεται με τα χρώματα που ήδη έχετε στο χώρο σας και είναι πρακτικό αφού είναι εύκολο στο καθάρισμα και ιδιαίτερα στη κουζίνα διότι περιορίζει τα βλαβερά βακτήρια και τις μούχλες που συσσωρεύονται στους αρμούς ανάμεσα στα παραδοσιακά πλακάκια.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία αφού τα χρωματιστά τζάμια βάφονται κατά παραγγελία, στις διαστάσεις που θέλετε, με βιομηχανική βαφή μεγάλης αντοχής και σε περισσότερες από 1300 αποχρώσεις. Η βαφή περιέχει ειδικό πρόσθετο που δημιουργεί χημικό δεσμό με τα μόρια του γυαλιού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ανθεκτική στρώση βαφής που δεν ξεφλουδίζει ή σπάει στο πέρασμα του χρόνου. Έχει μεγάλες αντοχές στη θερμοκρασία (στην πλάτη κουζίνας) και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα σε συνθήκες υγρασίας (σε ντουζιέρες και νιπτήρες).

Σε περίπτωση που έχετε κουζίνα γκαζιού θα χρειαστεί τζάμι ασφαλείας, -το χρώμα δεν επηρεάζεται καθόλου-, για την αποφυγή θερμικού σοκ και θραύσης του τζαμιού.

Το χρωματιστό τζάμι είναι προσιτό για όλους χάρη στο χαμηλό του κόστος. Χρεώνεται με το τετραγωνικό και το κόστος είναι παρόμοιο με την τοποθέτηση καλής ποιότητας πλακιδίων.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

Χρωματιστα τζαμια
Χρωματιστα τζαμια
Χρωματιστά τζάμια σε παραθυρο
Χρωματιστά τζάμια σε παραθυρο
Χρωματιστο τζαμι επιφανειας μπανιου
Χρωματιστο τζάμι σε κίτρινο χρώμα για κάλυψη επιφάνειας σε έπιπλο μπανιου