Γυάλινες ντουζιέρες: Μεταμορφώστε το μπάνιο σας!

Γυάλινη ντουζιέρα

Γυάλινες ντουζιέρες: Μεταμορφώστε το μπάνιο σας!

Οι γυάλινες ντουζιέρες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση όχι μόνο λόγω της σύγχρονης αισθητικής στα μοντέρνα μπάνια αλλά κυρίως γιατί οι καταναλωτές επιθυμούν στο μπάνιο τους, την αγχολυτική αίσθηση ενός spa και όχι ένα βαρετό χρηστικό ντους. Το lifestyle της εποχής απαιτεί το μπάνιο να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με καταφύγιο χαλάρωσης και περιποίησης και η επένδυση σε μία γυάλινη ντουζιέρα θα σας ανταμείψει οπτικά και χρηστικά.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης διάφανου γυαλιού -χωρίς κορνίζα- για να περικλείσετε το χώρο του ντους, είναι ότι κάνει το μπάνιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο, επομένως είναι ιδανική λύση για μικρά μπάνια. Επιπροσθέτως, οι γυάλινες ντουζιέρες δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε μοντέρνα, μίνιμαλ μπάνια. Ταιριάζουν υπέροχα και σε παλιά μπάνια τύπου vintage αλλά και κλασικά, country ή coastal.
Σύμφωνα με τα παγκόσμια trends στο interior design, το “Bigger is better” ισχύει και στις γυάλινες ντουζιέρες, καθώς οι ευρύχωροι πάγκοι μέσα στο χώρο του ντουζ είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όσους αγαπούν τη σάουνα! Τα μεγάλα αυτά ντους περιλαμβάνουν συχνά επιπλέον χαρακτηριστικά όπως θεραπευτικό φωτισμό και body jets. Εάν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν μεγάλο μπάνιο αξίζει να ενδώσετε στην καθημερινή πολυτέλεια μιας μοναδικής εμπειρίας
ντουζ!
Η χρήση του γυάλινου περιβλήματος βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή του ντους αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και γύρω από μπανιέρες, είτε κλασικές είτε ιαπωνικού τύπου, ή σε συνδυασμό με χτιστό τοίχο.
Με τόσες νέες τάσεις, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να αντλείστε έμπνευση από τα μπάνια που σας αρέσουν και εμείς θα αναλάβουμε να προσαρμόσουμε τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας στο δικό σας χώρο, με σκοπό ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα με άριστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
Η Κρυσταλλοτεχνική εξειδικεύεται στις γυάλινες ντουζιέρες προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών για τον τύπο του γυαλιού, το πλαίσιο, τις γυάλινες πόρτες και το σχεδιασμό.
Γυάλινη ντουζιέρα
[un_section_heading title=”Δείγματα από γυάλινες ντουζιέρες” subtitle=”Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για τιμές και περαιτέρω λεπτομέρειες”]
Γυάλινη ντουζιέρα
Γυάλινο τζάμι για μπανιέρα
Γυάλινο χώρισμα για ντους
Γυάλινο χώρισμα για ντους
Γυάλινο χώρισμα για ντους
Γυάλινο χώρισμα για μπανιέρα
Γυάλινη ντουζιέρα
Γυάλινη ντουζιέρα
Γυάλινη ντουζιέρα
Γυάλινη ντουζιέρα