Διακόσμηση με καθρέφτες

διακόσμηση με καθρέφτες

Διακόσμηση με καθρέφτες

Δείτε πως να αναδείξετε κάθε χώρο με τους κατάλληλους καθρέφτες

Οι καθρέφτες ως απαραίτητα στοιχεία διακόσμησης σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, αντανακλούν το φως και προσθέτουν βάθος. Με διαθέσιμη μια τεράστια γκάμα από εντυπωσιακά σχήματα, στιλ και μεγέθη, ο καθρέφτης κατάφερε να εξελιχθεί σε πολλά περισσότερα από ένα χρηστικό αντικείμενο ετοιμασίας. Ακόμα και οι προορισμένοι για πρακτική χρήση καθρέφτες έχουν πλέον ενδιαφέρον design και την ικανότητα να αναβαθμίσουν το χώρο. Δείτε πως να τους τοποθετήσετε σωστά ανάλογα με το στιλ διακόσμησης για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε διαφορετικές επιλογές για διακόσμηση με καθρέφτες.

Ολόσωμοι και επιδαπέδιοι καθρέφτες με ιδιαίτερη κορνίζα

Ένας επιβλητικός επιδαπέδιος καθρέφτης μπορεί να μετατραπεί στο σημείο αναφοράς ενός δωματίου. Συνδυάστε αντίθετα στιλ, για παράδειγμα σε έναν αφαιρετικό μίνιμαλ χώρο, ένας αντικέ καθρέφτης με χρυσή κορνίζα θα προσδώσει αίσθηση πολυτέλειας με τη μεγαλειώδη του εμφάνιση.
Ολόσωμος καθρέφτης

Ντουλάπια κουζίνας με καθρέφτες

Επενδύστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας με καθρέφτες! Όχι μόνο θα κάνετε μια μικρή παραδοσιακή κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη και φωτεινή αλλά και μια μοντέρνα κουζίνα να φαίνεται ακόμα πιο sleek και γυαλιστερή.
τζαμι για ντουλαπια κουζίνας

Στρογγυλός καθρέφτης

Συχνά στη διακόσμηση το απλό είναι και το πιο κομψό. Ένας μοντέρνος στρογγυλός καθρέφτης -με ή χωρίς κορνίζα- συνοδεύει ιδανικά κονσόλες και μικροέπιπλα για γωνίες, εισόδους και κρεβατοκάμαρες. Για περισσότερο στιλ δημιουργήστε μια σύνθεση από στρογγυλούς καθρέφτες σε διαφορετικά μεγέθη.
στρογγυλος καθρεφτης

Καθρέφτες ως έργα τέχνης

Ο καθρέφτης μπορεί να αντικαταστήσει ένα έργο τέχνης και να δημιουργήσει statement σε συνδυασμό με το χρώμα του τοίχου ή τα έπιπλα/αντικείμενα που τον πλαισιώνουν. Ένας μπιζουτέ καθρέφτης για παράδειγμα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακός σε jewel tones χρώματα τοίχων.
διακοσμητικος καθρεφτης

Βενετσιάνικος καθρέφτης

Ο βενετσιάνικος καθρέφτης χαρίζει elegant κομψότητα και αίγλη παλιάς εποχής όπου και αν τοποθετηθεί. Ακόμα και πάνω από έναν καθημερινό νιπτήρα. Προτείνουμε επίσης να τοποθετήσετε αυτό το στιλ καθρέφτη πάνω από την μπανιέρα σας ειδικά αν διαθέτετε ελεύθερη με πόδια.

βενετσιανικος καθρεφτης

Ρουστίκ χειροποίητοι καθρέφτες με ξύλινη κορνίζα

Μποέμ ή ρουστίκ, ένας καθρέφτης με κορνίζα από ακατέργαστο ξύλο, αναδεικνύει ιδανικά την ομορφιά των φυσικών υλικών και ταιριάζει με κάθε παραδοσιακό ύφος είτε πρόκειται για νησί, βουνό ή πόλη.
ρουστικ μποεμ καθρεφτης

Καθρέφτες με υπέροχη θέα

Οι καθρέφτες πρέπει να αντανακλούν το πιο όμορφο σημείο ενός δωματίου. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε θέα σε κήπο, σε πράσινο ή απλώς φυτά και λουλούδια φροντίστε να τον τοποθετήσετε στην στρατηγική εκείνη θέση που θα τα αντανακλά. Εάν δεν υπάρχει θέα, τότε τοποθετήστε απέναντι από τον καθρέφτη ένα βάζο με λουλούδια, πίνακες ή διακοσμητικά αντικείμενα.

καθρεπτης με θεα

Για διακόσμηση με καθρέφτες απευθυνθείτε στην Κρυσταλλοτεχνική όπου κατασκευάζουμε κατά παραγγελία τον καθρέφτη που επιθυμείτε στις πιο προσιτές τιμές!