Καθρέφτες

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε καθρέφτες για όλες τις ανάγκες σας σε διαστάσεις και σχέδια τις επιλογής σας. Ο καθρέφτης συμβάλλει στη διακόσμηση ενός χώρου γιατί πέρα από την πρακτική του χρήση,  μεγαλώνει τον χώρο κάνοντάς τον πιο φωτεινό.

Τοποθετήστε τους σε διαδρόμους που συνήθως φαίνονται μικροί και σκοτεινοί καθώς και σε μικρά δωμάτια ή απέναντι από παράθυρα για αντανάκλαση του φωτός.

Οι καθρέφτες σαλονιού μπορούν να πλαισιωθούν με τεχνοτροπίες σε βασικά ή μεταλλικά χρώματα καθώς και με κορνίζες από 3cm μέχρι 15cm.

Διαθέτουμε επίσης καθρέφτες πατώματος, μπάνιου και μακιγιάζ (vanity). Η τιμή για καθρέφτη μακιγιάζ εξαρτάται από το μέγεθος, το υλικό του πλαισίου (εάν υπάρχει) και την ποσότητα των λαμπτήρων.

Προμηθευτείτε από εμάς σύγχρονους καθρέφτες ασφαλείας, με πιστοποίηση, για παιδικούς σταθμούς, σχολές χορού αλλά και για το σπίτι σας.

ΤΙΜΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως την ποιότητα του καθρέφτη. Η τιμή για την κορνίζα του  καθρέφτη υπολογίζεται με το μέτρο και εξαρτάται από το μέγεθος και το υλικό της κορνίζας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ξύλινης και μεταλλικής κορνίζας για καθρέφτες στην έκθεση μας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ;

Οι καθρέφτες τοίχου μπορούν να τοποθετηθούν είτε κρεμαστά, είτε να κολληθούν με ειδικά αυτοκόλλητα τοίχου που μπορείτε να τα προμηθευτείτε από μεγάλα καταστήματα ειδών διακόσμησης. Προτείνουμε τους κρεμαστούς καθρέφτες διότι μεταφέρονται εύκολα εάν χρειαστεί. Κολλητοί μπαίνουν συνήθως οι καθρέφτες σε ντουλάπες και όταν θέλουμε να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες όπως σε αίθουσες γυμναστηρίου και χορού.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

 

Οι καθρέπτες που τοποθετούνται σε μπάνια περνάνε από μία ειδική επεξεργασία που μειώνει τη φθορά λόγω υγρασίας. Με μία λεπτή στρώση πάνω στον καθρέφτη γίνετε εύκολος στο καθάρισμα, καθώς τα νερά απομακρύνονται γρήγορα και δεν  δημιουργούν άλατα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε έπιπλο μπάνιου ή στον τοίχο. Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας υποδείξετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

 

Υπάρχει η δυνατότητα ειδικής κατασκευής καθρέφτη με κρυφό φωτισμό led για minimal διακόσμηση δωματίων. Επίσης κατασκευάζουμε ειδικούς καθρέπτες μακιγιάζ πλαισιωμένους με φώτα που είναι ιδανικοί για καμαρίνια αλλά και για τουαλέτες μακιγιάζ κρεβατοκάμαρας.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

 

Τοποθετούμε καθρέφτες επένδυσης ντουλαπιών, πορτών και τοίχων στα μέτρα σας κατόπιν παραγγελίας.

Διαθέτουμε στο κατάστημα μας και ειδικούς καθρέφτες για παιδιά, κατασκευασμένους από ειδικό άθραυστο πλαστικό για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών.

Κατασκευάζουμε επίσης κατά παραγγελία σχέδια τύπου art deco σε ότι διάσταση και χρώμα επιθυμείτε.

[image_slider_no_space height=”392″ highlight_active_image=”no” images=”2044,2046″]

Καθρεφτίζων γυαλί

 

Ειδικό γυαλί που μαζί με την κορνίζα δίνουν την αίσθηση του καθρέπτη. Από πίσω μπορείτε να καμουφλάρετε τηλεοράσεις και οθόνες. Εάν δεν σας αρέσει η τηλεόραση στον χώρο σας μπορείτε να την κρύψετε και να δώσετε την αίσθηση ενός μεγάλου καθρέφτη.