Κορνίζες

Μινιμαλ κορνιζες

ΧΡΗΣΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ

Οι κορνίζες πλέον χρησιμοποιούνται και εκτός της πλαισίωσης φωτογραφιών και πινάκων. Μπορείτε να κορνιζάρετε καθρέφτες μπάνιου, σαλονιού, τηλεοράσεις και είναι μια ωραία ιδέα για πρωτότυπα δώρα.

Κατασκευάζουμε ιδιαίτερες κορνίζες πολλαπλών χρήσεων ιδανικές για παιδικές ζωγραφιές και εύχρηστες για να αλλάζετε τακτικά το περιεχόμενο των κορνιζών. Διατίθενται επίσης με μεταλλικό πλαίσιο και οι τιμές ξεκινάνε στα €20.

Στις κορνίζες μπορούμε επίσης να τοποθετήσουμε πασπαρτού που αναδεικνύει τα χρώματα και πλαισιώνει την υπάρχουσα φωτογραφία ή έργο τέχνης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα με κορνίζες ξύλινες και μεταλλικές στην έκθεση μας σε όλα τα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ευελιξία αφού όλα κατασκευάζονται επί παραγγελία και στα μέτρα σας.

Εάν επιθυμείτε προσθέτουμε ένα τζάμι 2mm ή 3mm ματ ή διάφανο. Υπάρχει επίσης η επιλογή του Museum Glass (τζάμι μουσειακής ποιότητας), με προστασία UV και αντανακλάσεις <0,5% ή Anti-Reflection Glass (τζάμι που δεν αντανακλά). Αυτά τα τζάμια συνιστούνται για έργα τέχνης, φωτογραφίες και ευαίσθητα χαρτιά καθώς δεν τα διαπερνούν οι επιβλαβείς ακτίνες UV που φθείρουν το χρώμα με το πέρας του χρόνου. Επίσης αναδεικνύει το έργο αφού υπάρχει μηδαμινή αντανάκλαση του φωτός.

[qode_accordion][qode_accordion_tab title=”ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ” title_tag=”h4″]

Η τιμή της κάθε κορνίζας εξαρτάται από την ποιότητα και τις διαστάσεις της.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΖΑΜΙ;” title_tag=”h4″]

Ναι, στο μπροστά μέρος της κορνίζας μπορεί να τοποθετηθεί τζάμι για την καλύτερη διατήρηση του περιεχομένου.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ;” title_tag=”h4″]

Ο χρόνος κατασκευής κάθε κορνίζας καθορίζεται ανάλογα με το μεγεθός και την ιδιαιτερότητά της. Συνήθως χρειάζονται 5-6 ημέρες.

[/qode_accordion_tab][/qode_accordion]

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναπαλαίωση κορνιζών

Αναλαμβάνουμε συντήρηση και αναπαλαίωση κορνιζών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση έργων τέχνης για να μπορούν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου.

συστημα κρεμασματος

Διαθέτουμε ένα μοναδικό σύστημα για να κρεμάσετε μία σύνθεση από κορνίζες  που σας επιτρέπει με διακριτικό και εύκολο τρόπο να μετακινείτε, να φωτίζετε και να αναδεικνύεται τις κορνίζες σας. Είναι ιδανικό για τοίχους με πολλές κορνίζες και για έργα τέχνης που επιθυμείτε την φωταγώγηση τους. Είναι απλό στην τοποθέτηση και δεν χρειάζεται να γεμίσετε τον τοίχο σας με τρύπες. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.